< Tilbage

Sund mad på farten: En guide til Get Fit Food's måltidskasser

Sund mad på farten: En guide til Get Fit Food's måltidskasser

Hos Get Fit Food er en stor del af vores kunder enten sportsudøvere, selvstændige erhvervsdrivende, firmaer eller børnefamilier, der ønsker at tilbringe tid sammen, i stedet for at bruge tid i køkkenet på at lave mad, der alligevel bliver spist lynhurtig.

Hos Get Fit Food får du, udover mere tid med familien, arbejdet eller kollegaerne, også en komplet ernæringsprofil, der kan hjælpe dig med at nå dine personlige mål - om det er vægttab, mere energi i hverdagen eller at tage på i vægt.

Prøv vores gratis online kalorieberegner

Sund mad behøver ikke at tage lang tid at forberede. Lad Get Fit Food tilbyde dig den komplette måltidskasse til en travl hverdag!

Fordele ved at bestille Get Fit Food's måltidsanretninger.

Get Fit Food's udvalg af måltidskasser er en fantastisk mulighed for alle, der ønsker at spise sundt og nærende, men ikke har tid eller energi til at planlægge og lave deres måltider selv. Vores måltidskasser er fyldt med lækre og sunde retter, og der er noget for enhver smag og præference.

En af de største fordele ved Get Fit Food's måltidskasser er det store udvalg af retter. Der er nye retter hver uge, og måltidskasserne kommer i fire varianter med forskellige kalorie indhold, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov for en eventuel livsstilsændring. Dette betyder, at du altid vil have en varieret kost og aldrig blive træt af de samme gamle retter.

Udover hovedmåltider kan du også bestille snacks, smoothies, ingefærshots, morgenmad og mellemmåltider, så du kan spise sundt hele dagen. Det betyder, at du kan skræddersy din diæt og vælge de retter, der passer bedst til din livsstil og smag.

En anden fordel ved Get Fit Food's måltidskasser er, at du kan se varedeklarationen og mikro- og makronæringsstoffer på alle måltider. Dette betyder, at du altid vil have klarhed over, hvad du spiser, og at du kan tilpasse dit kalorieindtag direkte på bestillingssiden.

Get Fit Food tilbyder også fleksible leveringsmuligheder, der passer til din tidsplan og præferencer. Du kan bestille måltidskasser til en uge, to uger, tre uger eller en måned ad gangen, og du kan vælge at få dem leveret på forskellige dage og tidspunkter. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din leveringsplan til din travle hverdag og sikre, at du altid har sund og nærende mad i køleskabet.

Et andet stort plus ved Get Fit Food's måltidskasser er, at jo flere uge du bestiller til, jo mere sparer du. Hvis du køber måltidskasser til to uger, sparer du 2 kr. pr. måltid, hvis du køber til tre uger, sparer du 5 kr. pr. måltid, og hvis du køber til fire uger, sparer du 8 kr. pr. måltid.

Endelig er det værd at bemærke, at alle måltider er lavet af friske og sunde ingredienser af høj kvalitet, og at de er tilberedt af professionelle kokke. Dette betyder, at du altid vil have en sund og velsmagende madoplevelse, der er godt for din krop og sjæl. alt i alt er Get Fit Food's udvalg af måltidskasser en fantastisk mulighed for alle, der ønsker at spise sundt og nærende på en bekvem og omkostningseffektiv måde.

Sådan fungerer det -  Bestilling og levering af Get Fit Food's måltidskasser.

Bestillingsprocessen hos Get Fit Food er nem og bekvem, og giver dig mulighed for at tilpasse dine måltider efter dine individuelle behov og præferencer. Her er alt, hvad du behøver at vide om bestillingsprocessen, levering og opvarmning af måltiderne.

For at bestille dine sunde måltidskasser, skal du blot klikke på "Bestil måltider" på vores hjemmeside. Her vil du blive præsenteret for fire forskellige løsninger, som du kan vælge mellem: 400-700 kalorier pakker. Du kan derefter vælge, hvor mange uger du ønsker at modtage måltidskasserne i - fra en til fire uger.

Priserne på måltiderne er differentieret, og du kan spare mellem 2 kr-8 kr pr måltid, afhængigt af hvor mange uger du vælger at bestille.

Hos Get Fit Food er der ingen bindingsperiode eller fast abonnement. Du kan altid ændre antal uger, antal kalorier og hvilke måltider du ønsker, i menuen øverst på vores hjemmeside.

Vi tilbyder forskellige kalorier for hvert måltid, så du kan skræddersy dit daglige indtag af kalorier efter dine individuelle behov og mål. Dette gør det let for dig at opretholde en sund livsstil på farten.

Vi leverer vores sunde måltidskasser hver onsdag og søndag i hele Danmark, inklusiv Sjælland, Jylland og Fyn. Du kan vælge mellem to tidsintervaller for levering: kl. 07.00-18.00 eller 16.00-21.00. Fragtprisen på Sjælland er 75,-.

Afhentning af måltidskasser hos Get Fit Food

Hvis du foretrækker at afhente dine måltidskasser, kan du gøre dette på vores adresse på Mileparken 10B, 2740 Skovlunde.

Afhentning er muligt søndage kl. 10.00-17.00 og onsdage kl. 10.00-18.00.

Vores måltider er færdigt tilberedte og skal kun varmes op i en mikrobølgeovn i 3-5 minutter, alt efter størrelsen på måltidet. Det er også muligt at varme måltiderne i en forvarmet ovn ved 120 grader i 15-20 minutter.

Vi MAP-pakker alle vores velsmagende hovedmåltider, hvilket giver en holdbarhed på 7 dage på køl. Dette betyder, at du kan nyde vores sunde måltidskasser, selvom du har en travl livsstil - du skal egentlig bare have adgang til en (mikrobølge)ovn.

For at hjælpe dig med at vælge det rigtige kalorieindtag, kan du også bruge vores kalorieberegner, før du bestiller.

Hvad betyder det når noget er MAP-pakket?

MAP står for Modified Atmosphere Packaging, på dansk modificeret atmosfære emballage. MAP er en metode til at forlænge holdbarheden af fødevarer ved at ændre atmosfæren i emballagen.

I stedet for at tømme luften ud af emballagen og lade maden være i et vakuum, fylder man MAP-emballagen med en modificeret atmosfære. Det betyder, at man justerer sammensætningen af gasserne i emballagen, således at fødevaren holdes frisk i længere tid.

Typisk bruger man en kombination af nitrogen, kuldioxid og ilt i emballagen, og justerer andelen af de forskellige gasser efter fødevarens karakteristika og ønsket holdbarhed. Ved at bruge MAP-emballage kan man altså forlænge fødevarernes holdbarhed og bevare deres friskhed og smag i længere tid, samtidig med at man undgår konserveringsmidler og andre tilsætningsstoffer.

Det er derfor en populær metode til emballering af fødevarer, herunder også færdigretter og måltidskasser.

Hvad kan jeg gøre hvis jeg har spørgsmål eller ønsker mere info om maden, bestillingen, levering eller andet?

Har du spørgsmål til vores leveringservice, retur og annullerings politik eller andet der kan være med til, at give dig en tryg oplevelse hos Get Fit Food. Du kan altid besøge vores FAQ liste eller kontakte os på telefon og mail.

Praktisk information om levering af Get Fit foods måltidskasser.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om maden, bestillingen, leveringen eller andet, kan du altid kontakte Get Fit Food's kundeservice. Kundeservicen kan kontaktes på support@getfitfood.dk  og du kan forvente svar indenfor kundeservice åbningstider, som er fra kl. 08:00 til 15:00 på hverdage (mandag-fredag).

Du kan også finde svar på mange spørgsmål på Get Fit Food's hjemmeside under FAQ-sektionen. Her kan du læse mere om alt fra ingredienser og nærings indhold til bestillingsprocessen og levering. Hvis du stadig har spørgsmål efter at have læst FAQ'en eller ønsker mere personlig rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Get Fit Food prioriterer kundetilfredshed højt, og vil altid gerne hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller udfordringer.

Hvorfor vælge en sund måltidskasse til et liv på farten?

Mange mennesker kæmper med at opretholde en sund livsstil, når de har en travl hverdag. En af de største udfordringer er at finde tid og energi til at lave sunde og nærende måltider. Det er her, måltidskasser kan være en ideel løsning for folk, der ønsker at spise sundt på farten eller bare ønsker at bruge tiden på andet, end at stå i køkkenet.

En af de største fordele ved måltidskasser er bekvemmelighed. Måltidskasserne leveres direkte til døren og indeholder alle de måltider der er nødvendige, for opretholde en sund og nærende livsstil. Det betyder samtidig også, at du ikke behøver at bruge tid på at handle ind eller planlægge måltider - alt er taget hånd om.

En anden fordel ved Get Fit Food’s måltidskasser er, at de inkluderer sunde og nærende ingredienser. Hos Get Fit Food fokuserer vi på at levere måltider, der er rige på protein, fibre og andre næringsstoffer og som er vigtige for en sund krop og en aktiv livsstil - selv når du har en travl hverdag.

For en hel del mennesker kan det også være svært at finde inspiration til at lave sunde og varierede måltider. Vores måltidskasser kan hjælpe med at bringe ny inspiration og variation ind i dit køkken. Vi introducerer nye retter hver eneste uge, som vil indeholde den komplette ernæringsprofil og samtidig gør vi dét at spise sundt mere interessant og sjovt.

Vores sunde måltidskasser er mere omkostningseffektive end at spise ude eller bestille takeaway.

Ud over at modtage nye og spændende retter hver uge, undgår at spilde ingredienser, da vores måltidskasser er tilrettelagt således, at du får mad til dit præcise kalorie valg.

Læs: Spar penge med en frokostordning - få dine kollegaer med på en sund livsstil.

Alt i alt er vores måltidskasser en ideel løsning for folk, der ønsker at spise sundt og opretholde en aktiv livsstil på farten. Vores måltider er praktiske, sunde, nærende og inspirerende og ofte mere omkostningseffektive end andre muligheder. Hvis du leder efter en nem og praktisk måde at spise sundt på så kan du nemt prøve eller bestille vores måltidskasser.

Færdiglavede måltider – du skal ingenting lave selv.  

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Med færdiglavet måltidskasser fra Get Fit Food, får du den perfekte pause fra hverdagens stress og jag, i hvert fald når det angår dine morgen-, middag- og/eller aftenmåltider. Hele team Get Fit Food har sørget for at handle ind, kokkerere din mad med kærlighed, nøje vejet og pakket det, så det har 7-dages holdbarhed på køl.

Som en Trustpilot-anmeldelse fra en god kunde så fint skriver:
’’Genialt koncept. Jeg er utrolig glad for at have fået Get Fit Food ind i min hverdag. Det gør at jeg kan spare tid og samtidig spise fornuftigt. Har en meget presset hverdag, hvor jeg førhen valgte den usunde madstil. Det kom meget bag på mig, hvor godt smager og så er det virkelig nemt at tilberede’’. 

 Sund mad behøver ikke at tage lang tid at forberede. Lad Get Fit Food tilbyde dig den komplette måltidskasse til en travl hverdag!

Du vælger selv dine færdigretter. 

Ikke ét menneske er ens, ej heller er vores smagsløg. Derfor sammensætter du din helt egen måltidskasse hos Get Fit Food. Du bestemmer selv antal, og hvilke måltider du ønsker leveret hjem i dit køleskab. 

Men hvordan smager det? 

Færdigretter har ikke altid haft det bedste ry for at have smagen med sig. Hver dag vil vi kæmpe for at kvaliteten forbliver den bedste, da vi på intet tidspunkt vil gå på kompromis med smag eller kvaliteten på dine færdiglavet måltidskasser.

Der har på 4 år været en vækstrate på 428%, hvilket vi ydmygt må se som værende færdiglavet måltidskasser du ikke vil gå glip af i din hverdag. 

Sammensæt din måltidskasse allerede i dag, lige HER

 

KONTAKT OS