< Tilbage

Færdiglavede måltidskasser – spar tid på forberedning og madlavning

Færdiglavede måltidskasser – spar tid på forberedning og madlavning

Hos Get Fit Food tilbyder vi færdiglavede måltidskasser, der leveres lige til din hoveddør.

Måltidskasser der er sunde og færdiglavet, er et koncept, du ikke vil gå glip af, da færdigretterne blot skal varmes i 3-5 minutter i mikroovnen. Du altså slipper for madlavning, madplan og vigtigst af alt, så sparer du tid. Tid du kan bruge på lige præcis det, du ønsker at bruge tid på.

 

Færdiglavede måltider – du skal ingenting lave selv  

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Med færdiglavet måltidskasser fra Get Fit Food, får du den perfekte pause fra hverdagens stress og jag, i hvert fald når det angår dine morgen-, middag- og/eller aftenmåltider. Hele team Get Fit Food har sørget for at handle ind, kokkerere din mad med kærlighed, nøje vejet og pakket det, så det har 7-dages holdbarhed på køl.

Som en Trustpilot-anmeldelse fra en god kunde så fint skriver:
’’Genialt koncept. Jeg er utrolig glad for at have fået Get Fit Food ind i min hverdag. Det gør at jeg kan spare tid og samtidig spise fornuftigt. Har en meget presset hverdag, hvor jeg førhen valgte den usunde madstil. Det kom meget bag på mig, hvor godt smager og så er det virkelig nemt at tilberede’’. 

 

Du vælger selv dine færdigretter 

Ikke ét menneske er ens, ej heller er vores smagsløg. Derfor sammensætter du din helt egen måltidskasse hos Get Fit Food. Du bestemmer selv antal, og hvilke måltider du ønsker leveret hjem i dit køleskab. 

 

Men hvordan smager det? 

Færdigretter har ikke altid haft det bedste ry for at have smagen med sig. Hver dag vil vi kæmpe for at kvaliteten forbliver den bedste, da vi på intet tidspunkt vil gå på kompromis med smag eller kvaliteten på dine færdiglavet måltidskasser.

Der har på 4 år været en vækstrate på 428%, hvilket vi ydmygt må se som værende færdiglavet måltidskasser du ikke vil gå glip af i din hverdag. 

Sammensæt din måltidskasse allerede i dag, lige HER

 

KONTAKT OS