< Tilbage

Firma frokostordning – ingen krav til kuvertantal hos Get Fit Food

Firma frokostordning – ingen krav til kuvertantal hos Get Fit Food

Står du og dine medarbejdere eller kollegaer og mangler en varieret, velsmagende og fleksibel frokostordning? En frokostordning der giver plads til dig, der er på farten, så du kan spise din frokost, når det passer ind i dit program. Men også en frokostordning der kan samle jer om frokostbordet, da vi ved hvor meget et godt måltid kan samle folk.

Frokostordning til små og større virksomheder 

Hos Get Fit Food er der ingen krav til kuvertantal. Det vil sige, at uanset om der er tale om 1 eller 10 personer i frokostordningen, så kan vi hjælpe jer hen imod en sundere ordning, der giver mere produktivitet og overskud i hverdagen. Måltiderne er portionsanrettet og giver jer muligheden for at spise lige præcis dét der mangler.

En ekstra bonus ved vores firma frokostordning er, at der ikke er nogen binding.

Firmaer der benytter Get Fit Food til frokost 

Iron & Ink og Bygnicon er et lille udpluk af de virksomheder, der allerede benytter vores sunde firma frokostordning. Vi er glade for at kunne hjælpe til i en travl hverdag, hvor et sundt måltid er med til at give jer mere energi til dagens arbejde.

Iron & Ink 
Iron & Ink ledte efter en løsning, som gav en sund og varierende kost, og som samtidig var fleksibel i en travl hverdag med møder og kunder. De ville væk fra den kedelige rugbrødsmad, der i længden ikke er holdbar – og det fandt de i samarbejde med os.

 ’’Get Fit Food har virkelig hjulpet mig med at finde det vi ønskede, så jeg kan bibeholde den gode energi og holde overskuddet i hverdagen. Lige nu er jeg faktisk nået til et punkt, hvor jeg næsten ikke kan få ugen og hverdagen til at fungere, hvis ikke jeg har mit Get Fit Food.’’ – Nicolae, daglig butiksbestyrer hos Iron & Ink.

 

Bygnicon 
Bygnicon, der til dagligt bygger herskabslejligheder i København, stod og manglede en bedre og mere holdbar løsning end den hurtige frokost fra tanken. Når man er på farten som herrerne fra Bygnicon, er det vigtigt med en ordning, der kan komme med ud på de forskellige pladser, ved hjælp af en god køletaske og lidt fryseelementer. Så da de for 3 år siden startede hos os, kunne de hurtigt mærke og se, hvilken forskel den rette mad betyder for kroppen, der hver dag er fysisk aktive.

 ’’Vi kan helt klart anbefale Get Fit Food til folk som er lige så meget på farten, som vi er.’’ Lucas Neiiendam, partner i Bygnicon.

 

Er du klar til at tage næste skridt hen imod en mere fleksibel og sundere frokost på arbejdet?


Kontakt os allerede i dag – så vil vi vende tilbage med den bedste løsning til dig og dine kollegaer.

 

KONTAKT OS