< Tilbage

Måltidskasse i gave - Det sunde gavekort til mem og lækker mad

Måltidskasse i gave - Det sunde gavekort til mem og lækker mad

Leder du efter den perfekte gave til én eller flere, der fortjener mere tid i hverdagen?

Lad Get Fit Food hjælpe dig igennem et stressfrit gaveræs, så du kan bruge tiden på noget sjovere. Med en måltidskasse i gave, giver du en gave, der hjælper modtageren til at få en stressfri hverdag – og hvem ønsker ikke det? Forkæl én du holder af med et gavekort, der med garanti ikke skal byttes.

Hvorfor en måltidskasse i gave? 

Kan man virkelig give en måltidskasse i gave? Det korte svar er ja – selvfølgelig kan man det.

Med et gavekort kan du forkæle lige præcis den du ønsker og måske endda holder af.

Et gavekort, som modtageren måske ikke engang vidste, at han/hun ønskede sig, men som med garanti vil falde i god jord hos modtageren. For som nævnt længere oppe, hvem ønsker sig ikke mere tid i hverdagen?

Udover en god gave, giver du samtidig den heldige modtager, muligheden for at spare tid på indkøb, madlavning og oprydning. Hvis modtageren allerede kender til konceptet hos Get Fit Food, så ved hun/han allerede hvad næste step er. Hvis modtageren endnu ikke har haft fornøjelsen af en måltidskasse fra Get Fit Food, så kan du nemt og hurtigt forklare, at det ikke bliver nemmere.

Man skal blot ind på www.getfitfood.dk – sammensætte sin egen måltidskasse, indtaste koden på gavekortet og voilá, så er der en færdiglavet måltidskasse på vej hjem til modtagerens hoveddør.

Fysisk eller online - du bestemmer selv

Uanset om det er en måltidskasse der skal pakkes ind og giver til jul, fødselsdag eller en helt tredje anledning, så er det en gave du altid kan komme i besiddelse af, nemt og hurtigt.

Hvis du bor i nærheden af vores butik i Skovlunde, så er du meget velkommen til at komme forbi og købe gavekortet i fysisk form. Hvis ikke, så er du også meget velkommen til at købe det online lige HER. Her vil du modtage gavekortet med det samme på din mail. Du kan frit selv bestemme, hvor stort et beløb gavekortet skal være på, hvilket vil sige, at det selvfølgelig er en gave alle kan være med på.

God shopping fra hele team Get Fit Food. 

gavekort