< Tilbage

Måltidskasse med Morgenmad - Sundt, Hurtigt og Lækkert

Måltidskasse med Morgenmad - Sundt, Hurtigt og Lækkert

Hos Get Fit Food kan du bestille dagens (måske) vigtigste måltid – nemlig en god solid morgenmad, som vil give dig det perfekte energiskud til at starte dagen på. Du får tilbudt nemme, proteinrige og færdiglavede morgenmadsretter, som du både kan spise inden dagens gode gerninger begynder, eller du kan have dagens første måltid med dig på farten, hvis tiden skulle være knap. Uanset hvad har vi løsningen, der passer ind i din hverdag.

Vælger du en måltidskasse med morgenmad, giver du dig selv en god og nem start på dagen. En måltidskasse med morgenmad fra Get Fit Food kan nemlig bestå af en god portion protein, vitaminer og næring, så din krop har de bedste forudsætninger for at være frisk hele dagen.

Mere tid i hverdagen (og weekenden)

Ønsker du mere tid omkring morgenbordet med familien, eller skal du hurtigt ud ad døren for at nå det vigtige møde på arbejdet? Uanset hvilket hold du er på, så kan du vælge et morgenmadsprodukt, der både kan hygges om ved bordet men også den morgenmad, du kan pakke med i tasken og spise, når det passer dig bedst.

Du bestemmer helt selv, hvor mange antal morgenmadsmåltider du ønsker at tilføje i din bestilling. De kan alle holde sig 7 dage på køl, og det er derfor muligt for dig at bestille morgenmad til alle ugens 7 dage, hvis det er det, du ønsker.

Et stort morgenmadsudvalg til enhver smag 

Alle mennesker er deres egne, og det samme er vores smagsløg. Get Fit Food går meget op i, at der hele tiden er et udvalg til (næsten) alles ganer og hverdage. Derfor har vi gennem tiderne udviklet en række forskellige morgenmåltider, som er blevet testet og tilsmagt for at opnå måltider, som både smager fantastisk og er sundt for kroppen.

Kold og frisk morgenmad - ready to eat and leave 

Er du til den helt hurtige morgenmad, som ikke kræver nogen forberedelse? Så kan vi blandt andet anbefale: 

  • Ugens skyr toppet med mango
  • Kold havre-/chiagrød med skovbær pure
  • Frugtsalat med vaniljecreme

 Dette er blot tre eksempler på morgenmad, du kan tilvælge i din måltidskasse fra Get Fit Food. Det er nemt, simpelt og klar til at spise på farten eller i køkkenet, inden du skal ud af døren.

Skyr morgenmad

Varm morgenmad på 2 minutter 

Er du mest til et varmt måltid om morgenen? Så kan du selvfølgelig også tilføje dét til din måltidskasse. Du kan i skrivende stund vælge æggekage, som du får serveret med hytteost og lækre sprøde grøntsager i form af persille, løg og porre.

Er du frisk på den lidt mere krydret morgenmad i din måltidskasse, så skal du allerede nu glæde dig til den arabisk-inspirerede røræg, shakshuka. Så simpel men så lækker og smagfuld, at folk omkring dig kun vil blive grønne af misundelse.

Shakshuka

Drik morgenen i gang

Er du ikke den helt store ’’spiser’’ om morgenen, så kan du hos Get Fit Food forkæle dig selv med et udvalg af lækre og smagsrige proteinshakes og friskpresset juice i forskellige smagsvariationer, så der er til enhver smag.

Med en shake eller friskpresset juice, er du i hvert fald garanteret proteiner og vitaminer, som din krop kun vil belønne dig for.

Friskpresset juice

SAMMENSÆT DIN MÅLTIDSKASSE ALLEREDE I DAG