< Tilbage

Måltidskasse til 1 person – perfekt til dig der er single eller ikke kan få familien med på en sund livsstil

Måltidskasse til 1 person – perfekt til dig der er single eller ikke kan få familien med på en sund livsstil

Leder du efter en måltidskasse til 1 person? Så er du landet det helt rette sted. Hos Get Fit Food kan du sammensætte din helt egen måltidskasse til 1 person og opefter, hvis det er det, du ønsker. Der er ingen krav til antal personer eller måltider – vi ønsker nemlig at gøre det nemt for alle.

Så hvis du er single, eller bare ikke kan få resten af din familie (eller room mates) med på en sund livsstil, så er Get Fit Food måltidskassen for dig.

 

En nem hverdag med varierende måltider

Hver fjerde dansker spiser aftensmad alene – herunder har en stor del en tendens til at bestille takeaway, grundet en manglende lyst til at kokkere til sig selv. Med Get Fit Food til bords får du muligheden for at bestille en måltidskasse til 1 person, hvor du både slipper for en tur i gryderne og det usunde eller kedelige alternativ som pizza eller de samme retter, som du er vant til at lave.

Med en måltidskasse til 1 person fra Get Fit Food kan du ikke kun forkæle din krop med sundere måltider. Du kan også tilbyde dig selv en nem hverdag med varierende måltider, der gør måltiderne lidt sjovere at indtage.

 

Fra 400 til 700 kalorier pr. måltid – du bestemmer selv

I vores måltidskasser til 1 person kan du vælge imellem menu 1-4, hvor alle menuer er opdelt i kalorier – fra 400-700 kalorier. Vores menu-sammensætninger kan hjælpe dig med at opnå vægttab eller vægtøgning alt efter dit ønske og mål. På samme måde vil vores måltidskasse til 1 person sørge for, at du får de proteiner, kulhydrater og vitaminer, som din krop har brug for.

Eftersom der ingen krav til kuvertantal er, har du muligheden for at sammensætte din helt egen måltidskasse, hvor du selv styrer, om du ønsker måltider til alle ugens 7 dage, eller blot fra mandag-torsdag – det lader vi være helt op til dig, så det passer ind i lige præcis dine behov. 

Med vores nemme færdiglavede måltidskasser til 1 person, gør du samtidig op med madspild, eftersom vi har forberedt alt til dig, og du modtager dine valgte måltider i portionsanrettede bakker. Det gør, at der er, hvad der er, og du derved kan skære gevaldigt ned på madspild.

 

Ingen binding 

Hos Get Fit Food er der ingen bindingsperiode eller fast abonnement, som gør, at du selv kan vurdere, hvor ofte du ønsker at bestille din måltidskasse.

Hvis du endnu ikke har fået smagt Get Fit Foods færdiglavede måltidskasser, vil vi anbefale at du tager et kig på en prøvepakke, hvor du får 4 af vores mest populære måltider leveret - 2x varme og 2x kolde retter inklusiv gratis fragt. Det er en god måde at få smagt måltiderne på, og se om det er en måltidskasse, der kan passe ind i din hverdag. Herefter kan du aflægge en ordre på vores hjemmeside ud fra vores bredde udvalg, og selv have indflydelse på sammensætning af din måltidskasse til 1 person.

Du kan allerede nu sammensætte din helt egen måltidskasse ved at klikke lige hér 

 

KONTAKT OS