< Tilbage

Online Coaching - Få en skræddersyet plan, og opnå dine mål

Online Coaching - Få en skræddersyet plan, og opnå dine mål

Er du træt af at følge standardiserede træningsprogrammer og kostplaner i fitnesscenteret, der ikke giver de ønskede resultater? Så er online coaching fra Get Fit Food løsningen for dig.

Vores online coaching tilbyder en unik mulighed for at få en online personlig træner, der skræddersyer et træningsprogram specifikt til lige netop dine mål og behov. Vores erfarne trænere tager højde for dit nuværende fitnessniveau, skader og eventuelle begrænsninger for at sikre, at du opnår de bedste resultater. 

Pakke 1 - Skræddersyet træningsprogram

Vores online træningsforløb inkluderer både styrketræning og cardio for at sikre, at du får en velafbalanceret træning. Du får også adgang til vores online træningsplatform, hvor du kan følge dine fremskridt og få adgang til eksklusivt træningsmateriale. Det betyder, at du kan træne, hvor og når det passer dig, uanset om det er hjemme eller på ferie. Dog får du størst udbytte af træningsprogrammerne ved at være medlem af et fitnesscenter.

Pakke 2 - Skræddersyet træningsprogram og kostplan

Træning er kun halvdelen af battet - kosten spiller også en vigtig rolle i opnåelse af dine mål. Derfor tilbyder Get Fit Food også en skræddersyet kostplan, der selvfølgelig også er tilpasset dine mål og behov.

Vores online coaches hjælper dig med at opstille en kostplan, der er nem at følge, og som giver dig de næringsstoffer, du har brug for, for at opnå dine mål bedst muligt, uden at skulle gå på kompromis. Du vil også få adgang til vores online madplaner og en stor variation af opskrifter, så du kan planlægge og forberede dine måltider på forhånd.

Pakke 3 - Skræddersyet træningsprogram og kostplan inkl. online coaching

Med Get Fit Food's online coaching får du den personlige opfølgning, du har brug for, for at nå dine mål i et helt andet niveau. Vores coaches er altid klar til at svare på spørgsmål og give feedback, så du kan holde dig på rette vej.

Med vores hjælp kan du opnå de resultater, du ønsker, uanset om det er at tabe dig, øge din styrke eller forbedre din kondition. Tag kontrollen over din sundhed og fitness med Get Fit Food's online coaching og en kostplan fyldt med varierende opskrifter.

Uanset hvilken pakke du vælger, så starter første skridt med et gratis og uforpligtende opkald fra én af vores dygtige og engagerede coaches.

 

KONTAKT OS