< Tilbage

Sund måltidskasse til 1 person

Sund måltidskasse til 1 person

 

Leder du efter en måltidskasse til 1 person? Så er du landet det helt rette sted. Hos Get Fit Food kan du sammensætte din helt egen måltidskasse til 1 person og opefter, hvis det er det, du ønsker. Der er ingen krav til antal personer eller måltider – vi ønsker nemlig at gøre det nemt for alle.

Så hvis du er single, eller bare ikke kan få resten af din familie (eller room mates) med på en sund livsstil, så er Get Fit Food måltidskassen for dig.

 

En nem hverdag med varierende måltider

Hver fjerde dansker spiser aftensmad alene – herunder har en stor del en tendens til at bestille takeaway, grundet en manglende lyst til at kokkere til sig selv. Med Get Fit Food til bords får du muligheden for at bestille en måltidskasse til 1 person, hvor du både slipper for en tur i gryderne og det usunde eller kedelige alternativ som pizza eller de samme retter, som du er vant til at lave.

Med en måltidskasse til 1 person fra Get Fit Food kan du ikke kun forkæle din krop med sundere måltider. Du kan også tilbyde dig selv en nem hverdag med varierende måltider, der gør måltiderne lidt sjovere at indtage.

Hvilken måltidskasse bør jeg vælge?

Det kommer helt an på dine personlige mål. Alle vores hovedmåltider fås i 4 forskellige portionsstørrelser så man nemt kan tælle sine kalorier og tilpasse ens kaloriebehov. Størrelserne hedder Menu 1 som indeholder 700 kalorier, Menu 2 som indeholder 600 kalorier, Menu 3 som indeholder 500 kalorier og Menu 4 som indeholder 400 kalorier.

Har du ikke et decideret mål og bare ønsker at spise sundere på en lækker måde vil vi anbefale Menu 2 på 600 kalorier som er en fornuftig god og mættende størrelse på et måltid for en gennemsnitsmand. Er du derudover mere sulten kan man vælge en Menu 1 hvor du med sikkerhed vil få stillet din sult. Det samme vil vi mene gælder for en gennemsnitskvinde men bare men Menu 3 som et godt mættende måltid.

Men hvis du nu har et mål om enten at tabe dig, tage på eller bare holde vægten handler det om at finde sit kaloriebehov og det gør man ved at beregne sit ligevægtsindtag. Når du beregner dit ligevægtsindtag ud, er der flere parameter der spiller ind, køn, alder, højde, vægt og aktivitetsniveau. Du kan beregne dit ligevægtsindtag med vores gratis kalorieberegner. 

Eftersom der ingen krav til kuvertantal er, har du muligheden for at sammensætte din helt egen måltidskasse, hvor du selv styrer, om du ønsker måltider til alle ugens 7 dage, eller blot fra mandag-torsdag – det lader vi være helt op til dig, så det passer ind i lige præcis dine behov.

Måltid uden madspild

Med vores nemme færdiglavede måltidskasser fra 1 person, gør du samtidig op med madspild, eftersom vi har forberedt alt til dig, og du modtager dine bestilte måltider i portionsanrettede bakker.

Sådan påvirker madspild miljøet

Madspild er et stort globalt problem, hvor enorme mængder af mad bliver spildt og smidt væk hvert år. Det er både et økonomisk og miljømæssigt spørgsmål, da produktionen af mad kræver ressourcer som vand, jord og energi. Når mad bliver spildt, går disse ressourcer til spilde og belaster miljøet unødvendigt. 

Samtidig kan madspild også have negative konsekvenser for samfundets mest sårbare grupper, da det kan medvirke til øgede fødevarepriser og mindre tilgængelighed af mad. Der er mange initiativer verden over, der arbejder på at mindske madspild og opfordrer til mere bæredygtige og ansvarlige produktions- og forbrugspraksisser.

10 tips til at undgå madspild

  1. Køb din måltidskasse hos Getfitfood og undgå madspild
  2. Planlæg dine måltider og indkøb i forvejen, så du kun køber det, du har brug for.
  3. Opbevar din mad korrekt, så den holder sig frisk længere. Tjek udløbsdatoer og brug først de fødevarer, der udløber først.
  4. Fryse mad, der kan holde sig længere, i små portioner, så du kun tøver det op, du skal bruge.
  5. Brug rester fra tidligere måltider til nye måltider, fx i salater eller gryderetter.
  6. Lav en madplan og en indkøbsliste, så du kun køber det, du faktisk skal bruge.
  7. Tjek dit køleskab og din fryser for at se, hvad du allerede har, inden du går ud og køber mere mad.
  8. Køb frugt og grøntsager i løs vægt, så du kun køber, hvad du har brug for, og undgå madspild.
  9. Brug hele frugten og grøntsagen, fx skræl og kerne, hvor det er muligt.
  10. Brug de sidste rester af maden til at lave en restebolle eller en suppe.

Fra 400 til 700 kalorier pr. måltid – du bestemmer selv

I vores måltidskasser til 1 person kan du vælge imellem menu 1-4, hvor alle menuer er opdelt i kalorier – fra 400-700 kalorier. Vores menu-sammensætninger kan hjælpe dig med at opnå vægttab eller vægtøgning alt efter dit ønske og mål. På samme måde vil vores måltidskasse til 1 person sørge for, at du får de proteiner, kulhydrater og vitaminer, som din krop har brug for.

Eftersom der ingen krav til kuvertantal er, har du muligheden for at sammensætte din helt egen måltidskasse, hvor du selv styrer, om du ønsker måltider til alle ugens 7 dage, eller blot fra mandag-torsdag – det lader vi være helt op til dig, så det passer ind i lige præcis dine behov. 

Med vores nemme færdiglavede måltidskasser til 1 person, gør du samtidig op med madspild, eftersom vi har forberedt alt til dig, og du modtager dine valgte måltider i portionsanrettede bakker. Det gør, at der er, hvad der er, og du derved kan skære gevaldigt ned på madspild.

Hvor mange kalorier har jeg brug for?

Hvor mange kalorier du har brug for, kommer helt an på dine personlige mål. Mange af de personer der køber mad hos Get Fit Food, har et personligt helbreds ønske om enten at tage på eller smide de overflødige kilo. Ved hjælp af vores kalorieberegner, kan du hurtigt finde ud af hvilken sundhedsmæssig retning du ønsker at gå. 

Ønsker du at tabe dig, så ligger du dig 250-750 kalorier under dit ligevægtsindtag, alt efter hvor hurtigt det skal gå. Vi anbefaler ikke nogen, at lægge sig mere end 750 kalorier i underskud, da det kan have en modsat effekt på din forbrænding.

Ønsker du bare at holde vægten fordi du er tilfreds med hvor du er og bare gerne vil holde den sunde livsstil, jamen så skal du blot ramme dit ligevægtsindtag.

xx-500 kalorier over dit ligevægtsindtag. Grunden til at vi ikke anbefaler at du lægger dig højere, er fordi der så er en større chance for at tage fedt på.

Vores gratis kalorieberegner kan give dig et hurtigt indblik i, hvilken af måltidskasserne der passer bedst til dig. Vores kalorieberegner lægger vægt på køn, alder, aktivitetsniveau, om du ønsker at tabe dig eller tage på i vægt. 

Ønsker du en mere aktiv livsstil? Læs mere om vores online forløb til dig med en travl hverdag

 

Hvor mange kalorier skal mænd og kvinder have dagligt?

Ifølge de generelle retningslinjer fra Fødevarestyrelsen i Danmark, anbefales det, at en gennemsnitlig kvinde bør indtage omkring 2000 kalorier om dagen for at vedligeholde sin vægt, mens en mand bør indtage omkring 2500 kalorier om dagen. Disse retningslinjer er dog kun vejledende og kan variere fra person til person afhængigt af deres individuelle behov.

Det er vigtigt at bemærke, at kvaliteten af kalorierne også spiller en stor rolle i en sund kost. Det anbefales, at en betydelig del af kalorierne kommer fra sunde kilder såsom frugt, grøntsager, fuldkorn og magert protein, mens man skal forsøge at minimere indtaget af sukkerholdige og fedtholdige fødevarer. Vi tilbyder både salater der er ready to eat og varme retter der blot skal varmes på 3-5 minutter.

Det kan være en god idé at rådføre sig med en ernæringsekspert eller læge for at fastslå den præcise mængde kalorier, som man skal indtage baseret på dit individuelle behov. Med den rigtige balance af kalorier og en sund kost kan man opretholde en optimal sundhed og en sund vægt.

 

Eksempel på en der ønsker at tabe sig
Det er vigtigt at sige at dette kun vil give et anslået kaloriebehov og det skal man tjekke ved at veje sig ugentligt. Lad os tage et eksempel som kunne være en mand på 42 år som vejer 97 kg og er 187 høj som ønsker at tabe sig. Han træner 3-5 gange om ugen så hans ligevægtsindtag vil ligge på 3000 kalorier for hverken at tabe sig eller tage på. Hvis han så ønsker at tabe sig, skal han selvfølgelig lægge sig i kalorieunderskud. Vi anbefaler at man lægger sig et sted mellem 500-750 kalorier i underskud. Hvis dit ligevægtsindtag er helt korrekt på 3000 kalorie og du spiser 2500 kalorier om dagen vil man tabe sig 0,5 kg om ugen. Bemærk dog at når du starter op vil du med stor sandsynlighed tabe dig mere da man oftest vil smide en del væske.

Så hvis vi nu går ud fra at du skal have 2500 kalorier i løbet af en hel dag og gerne vil spise morgenmad, frokost, aftensmad og en snack i løbet af dagen, kunne det sættes op således:

Morgenmåltid - 550 kalorier / Frokost - 700 kalorier / Aftensmad - 700 kalorier /Snack - 550 kalorier - Hvilket giver 2500 kalorier på en dag.

INGEN BINDING på vores måltidskasser

Hos Get Fit Food er der ingen bindingsperiode eller fast abonnement, som gør, at du selv kan vurdere, hvor ofte du ønsker at bestille din måltidskasse.

Hvis du endnu ikke har fået smagt Get Fit Foods færdiglavede måltidskasser, vil vi anbefale at du tager et kig på en prøvepakke, hvor du får 4 af vores mest populære måltider leveret - 2x varme og 2x kolde retter inklusiv gratis fragt. Det er en god måde at få smagt måltiderne på, og se om det er en måltidskasse, der kan passe ind i din hverdag. Herefter kan du aflægge en ordre på vores hjemmeside ud fra vores brede udvalg, og selv have indflydelse på sammensætning af din måltidskasse til 1 person.

Du kan allerede nu sammensætte din helt egen måltidskasse ved at klikke lige her.

Prøv vores måltidskasser allerede i dag

 

Træner du i forvejen eller ønsker du at komme i form?

Udover at vores måltidskasser kan hjælpe dig med at opnå dine personlige mål, så har getfitfood.dk udviklet et online træningsforløb til dem der har en travl hverdag. 

Ligesom med vores måltidskasser får du en skræddersyet plan over en given periode, så du kan få den ønskede sommerkrop.

Det eneste du skal gøre er, at udfylde formularen og en af vores dygtige træner vil ringe ringe dig op til en snak om dine mål og forventninger. 

 

KONTAKT OS