< Tilbage

EN SUNDERE FROKOSTORDNING MED GET FIT FOOD

EN SUNDERE FROKOSTORDNING MED GET FIT FOOD

Med en frokostordning fra Get Fit Food er du sikret god kvalitet og friske råvarer til dine kolleger på kontoret. Get Fit Food har lavet mad og cateret til mange virksomheder gennem tiden, så de kunne opretholde den sunde og slanke linje, samtidig med at de fik en frokost, der kunne holde deres energi niveau oppe - hele dagen!

Vores frokostordning er bred og fleksibel, så alle på arbejdet kan deltage, og vi tilbyder forskellige frokostordninger, der kan tilpasses efter kaloriebehovet.

Get Fit Food er løsningen for dig og dine kolleger, der sætter pris på en varieret, velsmagende og fleksibel frokostordning på arbejdet. Uanset om måltiderne er til kontoret eller til dig, der er på farten, kan du spise din frokost, når det passer ind i dit program.

Frokostordning til små og større virksomheder 

Hos Get Fit Food er der ingen krav til kuvertantal. Det vil sige, at uanset om der er tale om 1 eller 10 personer i frokostordningen, så kan vi hjælpe jer hen imod en sundere ordning, der giver mere produktivitet og overskud i hverdagen. Måltiderne er portionsanrettet og giver jer muligheden for at spise lige præcis dét der mangler.

En ekstra bonus ved vores firma frokostordning er, at der ikke er nogen binding.

Fordelene ved en frokostordning fra get fit food

Hos Getfitfood tilbyder vi salater, hovedretter, snacks og drikkevarer, som du kan sammensætte efter dit eget behov uge efter uge. Vi går op i, at de retter, vi udbyder, har en sammensat næringsprofil, så vi kan sikre den rette mængde næringsstoffer til en produktiv og positiv dag på arbejdet. Vi tilbyder både lækre salater, der er klar til at spise, men også varme retter, der kun skal varmes i 3-4 minutter. Derudover tilbyder vi en masse forskellige mellemmåltider, morgenmad, friskpressede juicer, forskellige shakes og sunde desserter.

  • Mere tid til jer selv i pauserne
  • Frokost af høj kvalitet
  • Hurtig tilberedning
  • Nærings -og smagfuld frokost
  • Sundere medarbejdere
  • Billigere frokostløsning for alle
  • En frokostordning der er skræddersyet dit personlige behov

Vi tilbyder vores frokostordning til virksomheder i København og i alle andre større danske byer. Vores frokostordning bliver leveret hver eneste uge, alt efter hvor mange uger i har bestilt til.

 

Et sundere arbejdsmiljø med en sund frokostordning

En frokostordning til virksomheder kan have en række fordele, både for medarbejdere og virksomheden som helhed. En af de største fordele ved at have en frokostordning er, at det kan forbedre medarbejdernes helbred og trivsel. Hvis medarbejderne har adgang til sund og ernæringsrig mad i løbet af arbejdsdagen, kan det hjælpe med at øge deres energiniveau og produktivitet. Det kan også reducere risikoen for sygdomme, der er relateret til dårlige kostvaner, som f.eks. hjerte-kar-sygdomme, diabetes og fedme.

En anden fordel ved en frokostordning er, at det kan styrke det sociale samvær på arbejdspladsen. Medarbejdere kan spise deres frokost sammen og lære hinanden bedre at kende. Det kan også hjælpe med at skabe en mere positiv og samarbejdsorienteret arbejdskultur.

En frokostordning kan også give virksomheden mulighed for at spare tid og penge på madindkøb og tilberedning. Hvis medarbejderne får deres frokost serveret på arbejdspladsen, behøver de ikke forlade bygningen for at finde mad andre steder. Det kan også betyde, at de er mere tilbøjelige til at spise sundt og undgå usunde fristelser, som de måske ville have haft, hvis de skulle finde deres egen mad.

Endelig kan en frokostordning også være et vigtigt rekrutteringsværktøj for virksomheder, der ønsker at tiltrække og fastholde talenter. At have en frokostordning kan signalere, at virksomheden bekymrer sig om medarbejdernes velvære og trivsel, og det kan være en fordel i forhold til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Hvad koster en frokostordning hos getfitfood.dk?

Frokostordningen variere i pris alt efter hvilken hvilken løsning i benytter jer af. Vores menuer er delt op i kalorier, så alle kan være med på den sunde frokostordning uden at gå på kompromis med mæthedsfornemmelsen. Vores hovedmåltider starter på 48 kr. + moms pr. kuvert og har ingen minimums kuvertantal - Vi leverer mad til enkeltmandsvirksomheden, såvel som til Aktieselskabet. 

Levering af mad til virksomheder.

Get Fit Food leverer frokostordninger til alle danske byer og ø’er, der er brofaste. Frokostordningen leveres én gang om ugen, til minimum 7 dage. Get Fit Food tilbyder 3 forskellige leveringsdage og tidsintervaller (mandag 7:00-12:00, onsdag 7:00-18:00 eller 16:00-21:00, og søndag 7:00-18:00 eller 16:00-21:00). Prisen på mellemmåltiderne starter allerede ved 20 kr + moms og hovedmåltiderne 48 kr. + moms.

 

Firmaer der benytter Get Fit Food til frokost 

Hverdagen hos iron and ink er sjældent den samme. Som tatovør af en kaliber som hos Iron & ink har du et tætpakket skema, der ikke må gå ud over den kreative kvalitet. Derfor var det vigtig for Iron & ink  at de fik en frokostordning til deres virksomhed, der indeholder næringsrig og smagfuld mad, så koncentrationen og fokus holdes oppe. Det var vigtig for dem, at de fik et alternativ til den kedelige rugbrødsmadder lige akkurat holdt sulten for døren.

Iron & Ink 
Iron & Ink ledte efter en løsning, som gav en sund og varierende kost, og som samtidig var fleksibel i en travl hverdag med møder og kunder. De ville væk fra den kedelige rugbrødsmad, der i længden ikke er holdbar – og det fandt de i samarbejde med os.

’’Get Fit Food har virkelig hjulpet mig med at finde det vi ønskede, så jeg kan bibeholde den gode energi og holde overskuddet i hverdagen. Lige nu er jeg faktisk nået til et punkt, hvor jeg næsten ikke kan få ugen og hverdagen til at fungere, hvis ikke jeg har mit Get Fit Food. ’’

- Nicolae: daglig butiksbestyrer hos Iron & Ink.

 

 

Bygnicon 

Bygnicon, der til dagligt bygger herskabslejligheder i København, stod og manglede en bedre og mere holdbar løsning end den hurtige frokost fra tanken. Når man er på farten som herrerne fra Bygnicon, er det vigtigt med en ordning der kan komme med ud på de forskellige pladser, ved hjælp af en god køletaske og lidt fryseelementer. Så da de for 3 år siden startede hos os, kunne de især hurtigt mærke og se hvilken forskel den rette mad betyder for kroppen, der hver dag er fysisk aktiv.

’’Vi kan helt klart anbefale Get Fit Food til folk som er lige så meget på farten, som vi er.’’

Lucas Neiiendam; Partner i Bygnicon.

Få tilsendt en prøvepakke med vores lækre måltid kasse 

Er en frokostordning fritaget for moms og skat?

Der er nogle helt særlige fordele ved, at benytte sig af en frokostordning. Der er nogle skatte og moms fordele for dig som virksomhed, ved at lave en catering aftaler til dine medarbejder.

Er du klar til at tage næste skridt hen imod en mere fleksibel og sundere frokost på arbejdet?

Læs alt om kantineordning og fordele hos skat

 

Tilskud til frokostordninger på arbejdspladsen

Hvis en arbejdsgiver tilbyder en kantineordning til sine medarbejdere, kan der være skattefordele, der kan benyttes. For eksempel behøver arbejdsgiveren ikke at betale skat af sit tilskud til kantineordningen, så længe medarbejderne betaler mindst 15 kr. for et standardmåltid uden drikkevarer eller 20 kr. med drikkevarer.

Hvis virksomheden driver sin egen kantine, kan der også være moms fordele. Virksomheden kan få fuld fradrag for moms på indkøb af mad og drikkevarer, som medarbejderne køber fra kantinen. Dette gælder også, hvis maden er købt fra et cateringfirma. Disse fordele kan være en stor fordel for virksomheder, der tilbyder kantineordninger til deres medarbejdere.

Moms på frokostordninger

Når en medarbejder vælger at spise frokost i virksomhedens kantine i løbet af arbejdsdagen og betaler for dette (f.eks. ved et løntræk), så leverer virksomheden en ydelse til medarbejderen. Denne ydelse anses som momspligtig, hvilket betyder, at virksomheden skal beregne og betale kantinemoms af salget.

Selvom virksomheden har ret til fuldt momsfradrag for de udgifter, der er forbundet med at sælge maden til medarbejderen, skal der betales kantinemoms af den samlede omsætning fra kantinen.

Prøv en kantinemomsberegner

Fødevareallergier

Du kan se den komplette liste over eventuelle allergier i varedeklarationen på vores forskellige måltider lige her

Allergener er stoffer, der kan forårsage en allergisk reaktion hos nogle mennesker. De mest almindelige allergener i fødevarer er mælk, æg, peanuts, nødder, soja, fisk og skaldyr, hvede og gluten.

Hvilke allergier er de mest almindelige i fødevarer?

Mælkeallergi er en af de mest almindelige allergier blandt børn. Symptomerne kan variere fra milde til svære og omfatter udslæt, kløe, hævelse og maveproblemer.

Æg kan også forårsage en allergisk reaktion, og symptomerne kan omfatte hævelse i ansigtet, kløe, udslæt, maveproblemer og vejrtrækningsproblemer.

Peanuts og nødder er nogle af de farligste allergener og kan forårsage alvorlige, potentielt livstruende allergiske reaktioner, såsom anafylaksi.

Sojaallergi er mere almindelig hos børn end voksne, og symptomerne kan omfatte maveproblemer, udslæt og astma.

Fisk og skaldyr er også nogle af de farligste allergener og kan forårsage alvorlige reaktioner, såsom anafylaksi.

Hvede og gluten kan forårsage cøliaki eller en glutenintolerance, hvilket kan medføre maveproblemer, hovedpine og træthed.

Det er vigtigt at være opmærksom på de mest almindelige allergener i fødevarer, især hvis du eller nogen i din familie lider af en allergi, da det kan medføre alvorlige sundhedsproblemer. Det er altid en god idé at læse etiketterne omhyggeligt og tale med en læge, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om fødevareallergi.

Læs alt om fødevareallergi på sst.dk her


Kontakt os allerede i dag – så vil vi vende tilbage med den bedste løsning til dig og dine kollegaer.

 

 

KONTAKT OS