< Tilbage

Måltidskasse til familie – få mere tid i hverdagen og til hinanden

Måltidskasse til familie – få mere tid i hverdagen og til hinanden

Hos Get Fit Food har du mulighed for at skræddersy din helt egen personlige måltidskasse til hele familien. I får tilbudt et bredt udvalg af færdiglavede måltider der er smagsfulde, vel tilberedt og lige til at varme i mikroovnen, så der er mad til hele familien på meget kort tid.

Få mere tid til leg og samvær med en måltidskasse til hele din familie

Flere og flere familier ønsker at bruge mere tid med hinanden, men mange gange tager arbejde, skole, sportsaktiviteter og så videre over. Tiden flyver afsted, så det er om at bruge og udnytte sin tid bedst muligt, med alle de gøremål der nemt dukker op i hverdagen hos mange familier.

Med en skræddersyet måltidskasse til hele familien, sparer du tid på madplaner, indkøb og madlavning. Med den tid I sparer, vil I have mere tid til hinanden og gøre lige præcis det, som din familie sætter mest pris på, uanset om det er leg, gåture eller noget helt tredje. 

 

Hvilken størrelse menu bør vi vælge? 

Ikke én familie er ens, og det har vi taget udgangspunkt i, når du bestiller en måltidskasse til hele familien. Behov, smag og antal er individuelt pr. familie – derfor har vi gjort det nemt for jer, at vælge lige præcis det I ønsker i jeres måltidskasse til familien. 

Hos os kan du selv vælge, hvor mange og hvilke antal retter du ønsker, der skal indgå i netop din familie måltidskasse. Vi tilbyder 4 forskellige menu størrelser, som er inddelt i kalorier. Det er derfor muligt at bestille måltider til alle medlemmer i familien, uanset størrelse, alder eller antal personer.

I bestemmer helt selv, om I ønsker at spise de samme måltider, eller om I hver især ønsker nogle forskellige retter. Alle måltider er portionsanrettet, men kan sagtens deles imellem familiemedlemmerne.

Hvis I for eksempel er en familie på fire med to småbørn, ville en måltidskasse med 3x menu 1 være en fremragende løsning. I skal bare huske, at det kommer an på, hvor meget I normalt spiser, og hvor gamle børnene er.

Måltider til morgen, middag og aften 

Uanset om I ønsker en hjælpende hånd til morgenmaden, frokosten eller aftensmaden, så har vi lige præcis det måltid, I har brug for.

Du kan i din måltidskasse vælge både nem morgenmad, frokost, drikkevarer, mellemmåltider og selvfølgelig varme måltider til aftensmad. Alle varer kan nydes sammen i familien eller på farten, uanset om det er til eller fra arbejde/børnehave/skole.

Er måltiderne børnevenlige?

Med Get Fit Food til bords, er du garanteret børnevenlige retter, så de helt små også kan have glæde og gavn af familiemåltidskassen. Alle vores måltider har den rette anretning, krydderisammensætning og er fyldt med masser af proteiner, så børn vil få tilføjet en masse god næring til deres energirige dagligdag.

Forkæl dig selv og din familie allerede i dag 

Når du bestiller en måltidskasse til familien, er der ingen binding. Du bestemmer aktivt selv, hvor ofte I ønsker jeres måltidskasse leveret. En levering der vil ske én gang om ugen lige til din hoveddør. 

Vi kan nøjes med at levere din måltidskasse én gang om ugen, da alle måltider bliver naturligt MAP-pakket, som gør det muligt at holde retternes holdbare i 7 dage på køl.

Bestil din måltidskasse allerede i dag lige HER – eller kontakt os via kontaktformularen nedenfor, hvor vi hurtigst muligt vil give dig et kald, og hjælpe jer godt på vej.

Her kan du eksempelvis oplyse størrelsen på jeres familie, så vi kan komme med vores bud på, hvor mange menuer og hvilken størrelse I bør vælge. 

KONTAKT OS