Firma frokostordning
Ingen krav til kuvertantal

EN SUNDERE FROKOSTORDNING
MED GET FIT FOOD

FLEKSIBEl OG LÆKKER FROKOSTLØSNING 
UDEN KRAV TIL KUVERTANTAL!

Get Fit Food er den perfekte frokostordning for dig og dine kollegaer, der værdsætter en varieret, velsmagende og fleksibel løsning. Vi skræddersyr vores frokostordninger til virksomhedens behov, så I får lækre måltider, der passer perfekt ind i jeres arbejdsdag, uanset om I spiser på kontoret eller er på farten.

Vores måltider er ikke kun lækre og sunde, men også utrolig praktiske. Vi tilbyder et bredt udvalg af salater, der er klar til at spise, samt varme retter, der blot skal varmes i 3-4 minutter. Vi supplerer vores frokosttilbud med et varieret udvalg af mellemmåltider, friskpresset juice, shakes og sundere kager for at tilfredsstille alle smagsløg og holde energiniveauet oppe gennem dagen.

Med Get Fit Food er der ingen krav til kuvertantal, hvilket betyder, at vi kan tilpasse os jeres virksomheds behov og skabe den bedste løsning for jer. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og vi ønsker at levere en frokostordning, der afspejler det.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Get Fit Food kan skabe en skræddersyet og indbydende frokostordning for din virksomhed? Udfyld vores kontaktformular nedenfor, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt for at finde den bedste løsning for netop jeres virksomhed.

Glæd dig til en smagfuld og sund frokostoplevelse med Get Fit Food!

KONTAKT OS

 

VIRKSOMHEDER DER BENYTTER
GET FIT FOOD

Iron & Ink og Bygnicon er et lille udpluk af virksomheder, der benytter vores sunde firmaordning.
Vi er glade for at kunne hjælpe til i en travl dagligdag, hvor et sundt måltid er med til at give dem mere energi til dagens arbejde. 

IRON & INK

Iron & Ink ledte efter en løsning, som gav en sund og varierende kost, og som samtidig var fleksibel i en travl hverdag med møder og kunder. De ville væk fra den kedelige rugbrødsmad, der i længden ikke er holdbar – og det fandt de i samarbejde med os.

’’Get Fit Food har virkelig hjulpet mig med at finde det vi ønskede, så jeg kan bibeholde den gode energi og holde overskuddet i hverdagen. Lige nu er jeg faktisk nået til et punkt, hvor jeg næsten ikke kan få ugen og hverdagen til at fungere, hvis ikke jeg har mit Get Fit Food. ’’ - Nicolae, daglig butiksbestyrer hos Iron & Ink.

BYGNICON

Bygnicon, der til dagligt bygger herskabslejligheder i København, stod og manglede en bedre og mere holdbar løsning end den hurtige frokost fra tanken. Når man er på farten som herrerne fra Bygnicon, er det vigtigt med en ordning der kan komme med ud på de forskellige pladser, ved hjælp af en god køletaske og lidt fryseelementer. Så da de for 3 år siden startede hos os, kunne de især hurtigt mærke og se hvilken forskel den rette mad betyder for kroppen, der hver dag er fysisk aktiv.

’’Vi kan helt klart anbefale Get Fit Food til folk som er lige så meget på farten, som vi er.’’ - Lucas Neiiendam, Partner i Bygnicon.

 

 

LEVERING & BESTILLINGSFRIST

Vi tilbyder levering til virksomheder hver mandag inden kl. 07:00 i postnumre 1000-4000.
Bestillingsfristen er torsdag kl. 12:00. Prisen for virksomhedslevering er 100 kr. + moms per levering.

Selvfølgelig er det også muligt at bestille til afhentning eller levering på søndage og onsdage til en pris af 60 kr. + moms pr. levering.

 

 

 

 

 

SUNDHED, GOD SMAG OG SKATTEFRI GLÆDE FOR DINE MEDARBEJDERE, I FORSKELLIGE KALORIEINDHOLD

Get Fit Food tilbyder lækre og sunde frokostordninger til virksomheder, der ønsker at forkæle deres medarbejdere med velsmagende og nærende måltider. Vi forstår, at hver medarbejder har individuelle ernæringsbehov, og derfor tilbyder vi måltider i forskellige kalorieindhold og priser. Vores frokostordning er ikke bare en fantastisk måde at holde dine medarbejdere glade og sunde, men den er også skattefri, så længe visse betingelser opfyldes.

Vi tilbyder måltider i følgende størrelser og priser:

  • 700 kalorier: 62,40 kr. + moms
  • 600 kalorier: 57,60 kr. + moms (eksempel nedenfor)
  • 500 kalorier: 52,80 kr. + moms
  • 400 kalorier: 48,00 kr. + moms

Ifølge SKAT’s regler skal medarbejdere betale mindst 15 kr. for et standardmåltid uden drikkevarer eller 20 kr. med drikkevarer for at undgå at betale skat af arbejdsgiverens tilskud til frokostordningen. Et standardmåltid defineres som almindelige varme og lune retter eller tre stykker smørrebrød.

Lad os tage et eksempel med 5 personer, der får frokost 5 gange om ugen hos Get Fit Food. Vi bruger her prisen for et 600 kaloriers måltid, som er 57,60 kr. + moms. Den samlede pris for 5 personer i en uge vil være 1.440 kr. + moms (57,60 kr. * 5 personer * 5 dage).

Hvis hver medarbejder betaler 15 kr. pr. standardmåltid uden drikkevarer, vil deres ugentlige betaling være 75 kr. pr. person (15 kr. * 5 dage). Virksomheden vil så dække resten af omkostningerne, hvilket i dette tilfælde vil være 1.125 kr. om ugen (1.440 kr. - 75 kr. * 5 personer).

For at gøre det nemt for virksomheder at administrere denne frokostordning, kan virksomheden trække medarbejdernes betaling direkte fra deres løn. Det kræver blot, at virksomheden informerer medarbejderne om deres del af frokostordningen og får deres samtykke til at trække beløbet fra deres løn. Derefter skal virksomheden indberette de trukne beløb som medarbejderens egenbetaling for frokostordningen til Skat.

Vælg Get Fit Food som din virksomheds frokostordning og nyd fordelene ved lækre og sunde måltider i forskellige kalorieindhold, samtidig med at du overholder SKATs regler for skattefri glæde! Uanset om du vælger et måltid med 400, 500, 600 eller 700 kalorier, vil vores måltider tilfredsstille dine medarbejderes smagsløg og ernæringsbehov, alt imens du opretholder en skattefri ordning.

Hvis du eller dine medarbejdere er i tvivl om, hvilken måltidsstørrelse der passer bedst til jeres individuelle behov, anbefaler vi at bruge vores gratis kalorieberegner. Dette værktøj hjælper med at estimere det optimale daglige kalorieindtag og vejlede jer til den rette måltidsstørrelse. Prøv vores kalorieberegner her: https://getfitfood.dk/proev-vores-gratis-kalorieberegner/ 

Tilmeld dig allerede i dag og oplev de mange fordele ved en sund og velsmagende frokostordning for dine medarbejdere.

 

 

LETTERE END DU TROR

VÆLG DIN MENU

Vi tilbereder 9 nye retter hver uge i 4 forskellige kaloriestørrelser.

VÆLG DIN MENU

Vi tilbereder 9 nye retter hver uge i 4 forskellige kaloriestørrelser.

SPAR PENGE

Spar op til 8 kr. pr. måltid ved at bestille til flere uger.

SPAR PENGE

Spar op til 8 kr. pr. måltid ved at bestille til flere uger.

LEVERING LIGE TIL DØREN

Alt efter hvor du bor i landet leverer vi søndag eller onsdag. Afhentning er også muligt i Skovlunde.

LEVERING LIGE TIL DØREN

Alt efter hvor du bor i landet leverer vi søndag eller onsdag. Afhentning er også muligt i Skovlunde.

KLAR TIL AT SPISE

Varme måltider 3-4 minutter. Salater og mellemmåltider ready to eat.

KLAR TIL AT SPISE

Varme måltider 3-4 minutter. Salater og mellemmåltider ready to eat.

7 DAGES HOLDBARHED

Måltiderne er MAP-pakket og har derfor 7 dages holdbarhed på køl fra levering/afhentnings datoen.

7 DAGES HOLDBARHED

Måltiderne er MAP-pakket og har derfor 7 dages holdbarhed på køl fra levering/afhentnings datoen.