MÅLTIDER EFTER BEHOV

 

HVAD ER DIT BEHOV?

For at opnå dit ønskede mål, skal vi starte med at finde dit ligevægtsindtag. Ligevægtsindtaget er dét antal kalorier du bør indtage på en dag igennem din mad og drikke, for hverken at tabe dig eller tage på.

Det kan vi beregne ved brug af kalorieberegneren:

 

Du skal være opmærksom på at beregneren ikke altid er helt præcis! Vej dig derfor først og spis det antal kalorier som beregneren siger er dit ligevægtsindtag i 1-2 uger og vej dig så igen. Har du ikke taget på eller tabt dig, så har beregneren regnet korrekt.

Ønsker du at tabe dig, så ligger du dig 250-750 kalorier under dit ligevægtsindtag, alt efter hvor hurtigt det skal gå. Vi anbefaler ikke nogen at lægge sig mere end 750 kalorier i underskud, da det kan have en modsat effekt på din forbrænding.

Ønsker du at opbygge muskler, så anbefaler vi at du lægger dig 250-500 kalorier over dit ligevægtsindtag. Grunden til at vi ikke anbefaler at du lægger dig højere, er fordi der så er en større chance for at tage fedt på.

Ønsker du bare at holde vægten fordi du er tilfreds med hvor du er og bare gerne vil holde den sunde livsstil, jamen så skal du blot ramme dit ligevægtsindtag.

Alle retterne tilbydes i flere forskellige portionsstørrelser, så du nemt kan få dækket dit kaloriebehov. Vi anbefaler at du spiser 4-5 gange om dagen for at holde din forbrænding oppe, men i sidste ende handler det om kalorieindtag, for at nå dit mål.

Menu 1 - 750 kalorier
Menu 2 - 600 kalorier
Menu 3 - 500 kalorier
Menu 4 - 360 kalorier 

HVORDAN SKAL DU SÅ SAMMENSÆTTE DIN MAD?

Lad os sige du skal have 3000 kalorier på en dag. Så kunne et forslag se sådan her ud:

Morgenmad - 560 kalorier
Menu 1 - 750 kalorier
Menu 1 - 750 kalorier
Menu 3 - 500 kalorier
Mellemmåltid - 430 kalorier

 

 

START HER OG SAMMENSÆT DIN SUNDE MÅLTIDSKASSE
Husk nu! Du behøver ikke træne for at spise sundt.

BESTIL NU